Montage Cools  

Kwaliteit en flexibiliteit in montage

Montage Cools is een dynamisch en technisch bedrijf waar kwaliteit en flexibiliteit centraal staat door in één bedrijf verschillende vakgebieden onder te brengen.

We beschikken over jaren ervaring als technisch ingenieur-technieker. Oorspronkelijk in de landbouwmechanisatie, daarna in de industriële machinebouw en reinigingsvoertuigen. Belangrijk vinden we een nauw en duidelijk contact met de klant, uit eender welke sector. We garanderen steeds een hoge graad van afwerking.

Mechanical Engineer

Als zaakvoerder ben ik afgestudeerd als “mechanical engineer”, waarna ik 11 jaar als technisch ingenieur-ontwikkelaar werkte. Dit zowel technisch, mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch. In 2012 ben ik zelfstandig gestart als freelance technieker en voorzie ik vooral machinebouw op locatie.

Alle opdrachten op technisch vlak

De grootste surplus van Montage Cools bvba is dat we de verschillende takken binnen de machinebouw en automatisatie in één bedrijf beheersen. Dit zorgt er mede voor dat de klant niet méér dan één partij moet benaderen om een complexe opdracht te laten uitvoeren.

Dit vertaalt zich in kostenbesparing doordat de communicatie veel beperkter kan gehouden worden dan wanneer er meerdere firma’s ingeschakeld moeten worden.